(VIDEO) VUČIĆ PONOVO RAZMATRA SANKCIJE RUSIJI? Sledi nam teška odluka – moramo da sačuvamo dobar životni standard u Srbiji!

(VIDEO) VUČIĆ PONOVO RAZMATRA SANKCIJE RUSIJI? Sledi nam teška odluka – moramo da sačuvamo dobar životni standard u Srbiji!

Latest News

Prema nezvaničnim informacijama, predsednik Vučić je nakon oštrih reakcija EU ponovo uzeo u razmatranje uvođenje sankcija Rusiji, a počelo je i testiranje javnog mnjenje, sa najavama o “teškim odlukama”…
Kako navodi Srbiju čeka “teška odluka”, ali naša zemlja mora da sačuva dobar život kojim žive naši građani.

Situacija u Evropi i svetu je sve teža, Srbija će zaštititi interese svog naroda i zemlje, objavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Instagramu i u snimku najavio da rukovodstvo Srbije priprema nove mere kao odogovor na novonastalu situaciju.

“Situacija u Evropi i svetu, a zbog sukoba u Ukrajini. je sve teža.

Upravo zbog toga i u skladu sa tim rukovodsvo Republike Srbije preduzima sve neophodne mere da bi građanima naše zemlje obezbedila normalan život.

Mi ćemo politički izazaove, veruj, zajednički uspeti da savladamo ali su ekonomski izazovi sve teži i sve veći.

Zato reagujemo na najveću u istoriji cenu uglja, struje, gasa i drugih sirovina, ali dramatično rastu cene i prehrambenih proizvoda.

Zato je važno da preduzimamo mere i sa tim merama upoznaćemo vas u najkraćem mogućem roku, večeras ili sutra.


Bitno je da bez panike reagujemo, jer sam uveren da ćemo sačuvati stabilnost, mir i dobar život za naše građane”, naveo je Vučić.

BONUS VIDEO- Pogledajte na koju stranu će se Vučić opredeliti u sukobu između Rusije i Zapada:

Sputnjik

Share:
 
 
  

Leave a Comment