(VIDEO) Vučić izvređao Putina: Zaharova je oličenje prostakluka, a prostak je i onaj ko je tu postavio!

(VIDEO) Vučić izvređao Putina: Zaharova je oličenje prostakluka, a prostak je i onaj ko je tu postavio!

Latest News Video

Potparolka ruskog ministarstva insotranih poslova iz redova Jedistvene Rusije Vladimira Putina, za Vučića predstavlja oličenje prostakluka, kao i onaj ko je postavio na tu funkciju. 

Bitno je šta sam doneo građanima Srbije, a ne na čemu sam sedeo, primećuje predsednik Aleksandar Vučić, povodom komentara koji se bave protokolom i svim drugim aspektima sastanka u Vašingtonu, a ne sporazumom.

Vučić je na pitanje novinara komentarisao izjavu bivšeg šefa švedske diplomatije Karla Bilta da nije znao šta sve piše u sporazumu, kao i fotografije koje je na Tviteru objavila Marija Zaharova, ali i ocene TV Al Džazire da je ovo za njega bila najuspešnija nedelja, od pobede u Crnoj Gori, do pobede u Vašingtonu, te da su Srbiji predati ključevi Balkana, s čime, kako je naglasio, se ne bi se saglasio, iako bi to nekom i imponovalo.

„O sebi najviše govori i Marija Zaharova i primitivizam i prostakluk koji je pokazala govori o njoj, a bogami i o onima koji su je tu postavili (Vladimir Putin i Jedinstvena Rusija)”.

“Neka se oni bave time, ja neću da joj odgovaram”, kazao je Vučić iako je istovremeno odgovorio, a zatim je dodao da razume zašto je tako reagovala, jer je u Vašingtonu bilo vrlo uspešno, prenosi Tanjug.

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova postavila je na Fejsbuku fotografiju Vučića iz Bele kuće i ispod nje objavila scenu prekrštenih nogu glumice Šeron Stoun iz filma „Niske strasti”.

Uz to je napisala: „Ako ste pozvani u Belu kuću, a stolica je postavljena kao da vas ispituju, sedite kao na fotografiji ispod, ko god da ste. Verujte mi”.

Takođe, kopredsedavajući Evropskog saveta za spoljne poslove, švedski diplomata Karl Bilt objavio je na svom Tviter profilu video sa sastanka u Beloj kući uz komentar kojim sugeriše da predsedniku Srbije do tog momenta nije bilo poznato šta je sve u papiru.

„Evo trenutka kad je predsednik Vučić obavešten da će ambasadu u Izraelu preseliti u Jerusalim”, napisao je Bilt.

BONUS VIDEO – Pogledajte snimak Ane Branbić, kako je na konferenciji u Londonu pozvala migrante iz Severne Afrike da nasele Srbiju, obećavajući im državljanstva:


Izvor: Newpsanel.rs/Politika

Leave a Comment