BRNABIĆ O NEZAHVALNOM NARODU: Imate sve što poželite u prodavnicama, jer Vučić živi za vas! ON JE PRAVI DOMAĆIN…

BRNABIĆ O NEZAHVALNOM NARODU: Imate sve što poželite u prodavnicama, jer Vučić živi za vas! ON JE PRAVI DOMAĆIN…

Latest News

GOSTI večerašnje emisije Hit Tvit na tajkunskoj TV Pink su predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, Predsednik Dokumentaciono informacionog centra Veritas Savo Štrbac i novinar Politike Aleksandar Apostolovski učestvovali su najgorem obliku političke propagande, predstavljajući Aleksnadra Vučića kao polu-sveca, a sve svoje kritičare kao lažove.

Komentarišući razgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Rusije Vladimira Putina, premijerka kaže da se predsednik borio za ono što je danas bio rezultat razgovora dvojice lidera.

Brojne kritike i laži, kako kaže, sramotne su jer posle istih, oni koji su ih izrekli, ne upute izvinjenje.

Iako je Putin odbio da se sastane sa Vučićem zbog glasanja protiv Rusije u UN i pristao je samo na razgovor telefonom Brnabićka se ponašala kao da se sastanak desio.

Ne možemo svakodnevno da odgovaramo na laži! Pričali su da Putin neće da se sastane sa Vučićem, da će svaki naredni gasni aranžman biti mesec za mesec, a vidimo danas i skandaloznu izjavu Dušana Janjića koja pokazuje svu njihovu frustraciju – kaže Brnabić i dodaje:

– Vidite koji je to nivo nervoze, histerije i frustracije! Janjić i njegov portal praktično su za Srbiju rekli da je narkomanska, jer Vučić nije pregovarao za sebe.

Ova frustracija izazvana je uspehom predsednika – kaže premijerka.

Ističe da Vučiću u ovome niko nije mogao da pomogne, a da je ovo bila njegova politika koju je gradio godinama.

Brnabić je za Pink izjavila da se svakodnevno prate kvote za izvoz poljoprivrednih proizvoda i da vlada proizvodjačima koji hoće da izvezu hranu prijateljima u Evropskoj uniji.

Ovo što vidimo svaki dan aktivnosti Aleksandra Vučića, to se zove domaćinsko vodjenje države. Prosečan političar u Srbiji gleda u budućnost 20 dana, a Aleksandar Vučić gleda deset godina. On je pravi državnik koji za ovu Srbiju živi”

BONUS VIDEO – Ne propustite da pogledate zašto Aleksandar Vučić i dalje ne sme da formira novu vladu i kakve tajne se kriju iza post-izbornih pregovora:

Novosti/Webherald.rs

Leave a Comment