ORBAN I LE PEN ODLUČNO PORUČILI: Ukinite sankcije Rusiji – MIGRANTI SU PRAVI NEPRIJATELJI EVROPE!

ORBAN I LE PEN ODLUČNO PORUČILI: Ukinite sankcije Rusiji – MIGRANTI SU PRAVI NEPRIJATELJI EVROPE!

Latest News

Prioritetu su jasni…

HUNGARIAN PRIME MINISTER PRESS OFFICE

Desnicu čeka velika borba protiv migrantskog nasilje i ekstremne levice, koja se protivi slobodi govora i veruje u političku korektnost, a Orban i Le Penova vide sebe kao lidere u toj borbi.

Premijer Mađarske Viktor Orban razgovarao je sa liderom francuske desnice Marin le Pen o pretnjama sa kojima se suočava Evropa, poput rata u Ukrajini.

Razgovori u Parizu između lidera mađarskog Fidesa i francuskog Nacionalnog okupljanja takođe su se fokusirali na inflaciju i na “pogrešnu i opasnu politiku sankcija Evropske unije”.

Dvoje lider su ukazali i na “intenziviranje migrantske krize”, dodaje se u saopštenju, prenosi novinska agencija MTI.

Orban i Le Pen su se složili da evropske partije koje predstavljaju tradicionalne vrednosti moraju da rade zajedno kako bi zaštitili države na kontinentu u opasnim i ratnim vremenima.

U izjavi pres službe se dodaje da “ni birokrate iz Brisela, a ni levičari” nisu bili sposobni da sačuvaju Evropljane i njihove porodice.

Orban je, takođe, obavestio francusku opozicionarku o merama vlade u Budimpešti kojima će se raditi na zaštiti porodica, penzionera, poslova i da će biti stavljen limit na račune za komunalije usled “produženog rata”.

Le Pen je pohvalila odluku mađarske vlade da uvede porez na ekstra profit koji ostvaruju banke i multinacionalne kompanije, dodaje se.

Podsećamo Le Penova se nedavno našla na udaru autokratskog režima Emanuela Makrona.

Protiv liderke opozicije vodi se procez za navodni “govor mržnje” prema muslimanima.

BONUS VIDEO – Ne propustite da pogledate koji je plan Aleksandra Vučića za uvođenje sankcija Rusiji:

Tanjug

Leave a Comment