TRAMP O UKRAJINI: Putin je pametan, a Bajden je glup! SVE OBJASNIO U 3 REČENICE…

TRAMP O UKRAJINI: Putin je pametan, a Bajden je glup! SVE OBJASNIO U 3 REČENICE…

Latest News

Tramp kratak i jasan…

Bivši predsednik SAD Donald Tramp rekao je da je ruski predsednik Vladimir Putin postupio kao pametan lider u situaciji sa Ukrajinom, a sadašnje američko rukovodstvo je, naprotiv, glupo.

„Problem nije u tome da li je Putin pametan ili ne. Naravno da je pametan. Pravi problem je što su naši lideri glupi, tako glupi“, rekao je Tramp obraćajući se svojim pristalicama u Orlandu na Floridi.

On je dodao da ni članice NATO-a „nisu tako pametne, već su suprotno od pametnog“.

Potom je ponovio svoju nedavnu izjavu: „Putin po Bajdenu udara kao po bubnju. To je neprijatno gledati“.

„Bili smo pametna zemlja. Sada smo glupa zemlja“, naglasio je Tramp.

Naveo je da je „Rusija poštovala Ameriku“ kada je on bio na njenom čelu, ali da sada Džoa Bajdena smatraju „slabićem“.

Prema rečima bivšeg američkog predsednika, Putin je odlučio da sprovede specijalnu operaciju u Donbasu nakon što je video „patetično povlačenje” američkih trupa iz Avganistana. Istovremeno, Tramp je specijalnu operaciju nazvao „zverstvom koji nikada nije trebalo da se desi“.
Rusija je u četvrtak ujutru pokrenula specijalnu operaciju čiji je cilj demilitarizacija i denacifikacija Ukrajine. Predsednik Rusije Vladimir Putin je u televizijskom obraćanju Rusima rekao da okolnosti „zahtevaju odlučnu i hitnu akciju“ i da su se narodne republike Donbasa obratile Rusiji sa zahtevom za pomoć.

Prema rečima ruskog lidera, sva odgovornost za krvoproliće biće na savesti vladajućeg režima u Ukrajini. On je pozvao ukrajinsku vojsku da ne poštuje zločinačka naređenja ukrajinskih vlasti, da položi oružje i ode kući.

BONUS VIDEO: Otkrivamo koga je od stranaka Vučić kupio u 2022. godini i koja mu je taktika za izbore:

Sputnjik

Share:
 
 
  

Leave a Comment