KAPITEN DUŠAN TADIĆ: Gej zastava neće stajati pored grba Srbije! DA LI GA ČEKA OSVETA LGBT LOBISTA?

KAPITEN DUŠAN TADIĆ: Gej zastava neće stajati pored grba Srbije! DA LI GA ČEKA OSVETA LGBT LOBISTA?

Latest News

Ekstremni levičari besni na Tadića…

Poslednji neredi koji su se desilo ove nedelje u Beogradu na paradi ponosa odjeknuli su celom Srbijom, a gej pokret nije stekao simpatije u narodu.

Posle “gej Isusa” ispred Crkve Svetog Marka i pokazivanja zadnjice ispred iste Crkve, kapitenu Srbije nije bilo teško da odluči da na čiju stranu će da stane.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić neće nositi kapitensku traku u duginim bojama na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru.

Svetska fudbalska federacija našla se pod velikim pritiskom nekolicine evropskih federacija koje su zahtevale da njihovi kapiteni nose trake duginih boja na Mundijalu, koja simbolizuje borbu protiv bilo kakve diskriminacije u fudbalu.

„Nošenje ove trake poslaće jasnu poruku svetu“, rekao je kapiten Engleske Hari Kejn, a preneli britanski mediji.

Kampanja „Jedna ljubav“ protiv diskriminacije u fudbalu počela je u Holandiji, čija reprezentacija igra u grupi sa Katarom, a od 13 evropskih selekcija čak osam želi da nosi traku sa duginim bojama.To su Francuska, Nemačka, Holandija, Švajcarska, Engleska, Vels, Belgija i Danska.

Sa druge strane, u kampanji nisu učestvovale Srbija, Hrvatska, Portugalija i Španija, dok će kapiten Poljske Robert Levandovski oko ruke nositi traku u bojama zastave Ukrajine.

Levandovski će nositi kapitensku traku u bojama Ukrajine. Njemu je traku u Varšavi uručio legendarni ukrajinski fudbaler Andrij Ševčenko.

Podsećamo 17. septembra po odluci Aleksandra Vučića protivn odluci suda održana je gej parada.

BONUS VIDEO – Posle Evro-Prajda vlast planira da u Srbiju dovede i Svetski-Prajd, ne propustite emisiju koja otkriva planove vlasti u Srbiji, da našu zemlju pretvori u prestonicu gej turizma:

Izbor: Webherald.rs/N1

Leave a Comment